LGH -tuotemerkki siirtyi Jarmo Rapalan omistamalle LGH Uistin Oy:lle vuonna 2006. Jarmo on Rapala -yhtiöiden perustajan Lauri Rapalan pojanpoika. Hän vastasi Rapala -vaappujen tuotekehityksestä yli 20 vuoden ajan ja jättäytyi pois Rapala -yhtiöiden toiminnasta kesällä 2006. Leo Gunnar Hacklin oli Jarmon isoisän kalakavereita samalta Kalkkisten kylältä. Yhdessä Jarmon isän Eskon kanssa Hacklin myös valmisti uistimia samassa pajassa 1950-luvulla

Vieheen käyttäjäkunta koostuu todellisista alaan vihkiytyneistä  harrastajista, joista tunnetuin lienee edesmennyt presidentti Urho Kekkonen. Tuskinpa mistään muusta uistimesta löytyy samoissa määriin positiivista mediajulkisuutta, kuin LGH®:sta:

Pekka Rekiö, Suuri Uistelukirja 2:
”Joka kolmannen saamamiehen luottoviehe on LGH® Peukaloinen.”
”legendaarinen taimenvaappu, voisi noteerata pörssissä, sillä yksikään sadoista jäljitelmistä ei yllä samaan”

Pekka Salo, Urheilukalastuslehti:
”Tuskin millään suomalaisella vaapulla on sellaista mainetta, kuin legendaarisella LGH®:lla. Tuskin mitään suomalaista vaappua on kopioitu niin paljon kuin LGHâ:ta”. (Innokkaasta kopioinnista kertoo myöskin se, että jo vuodesta 1965 valmistusohjelmassamme oleva Peukaloinen kopioidaan myös nimeltäänkin.)

Kirjailija Matti Kettunen, Erämaailma-kirja:
"Erinomainen vaappu on LGH®, joita juurikaan ei ole saatavilla, joskin jäljitelmiä sitäkin enemmän"
"LGH® uistimena on saalistavimpia, mitä meillä Suomessa on tehty"

Kirjoituksille löytyy vankkaa pohjaa:
Mikkeliläisen mestarikalastajan Ilkka Harman 11,3 kg:n järvitaimen Saimaasta, vieheenä LGH® Muikku.
Kuusamolaisten Jouko Lämsän ja Tuomo Heiskasen 9 kg:n taimen Kitkajoesta, vieheenä LGH® Muikku.
Lisäksi saaliina on saatu esimerkiksi yli 2 kg:n ahvenia ja 26 kg:n Tenon lohi, sekä paljon muita todella kookkaita yksilöitä.

Nämä, jos mitkä, takaavat uistimen todellisen toimivuuden.

Kuten tiedetään, vain laatutuotteita yritetään jäljitellä. Pidämme kunnia-asiana olla rehellisiä, sekä asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

Kuusamolainen Jouko Lämsä toteaakin: ”Pitkälappuinen  LGHâ on maailman paras uistin”. Hänen puheillaan onkin satoja taimenia saaneena, poikkeuksellisen suuri painoarvo.