PÄÄSIVU          TUOTTEET          VÄRIT         MYYNTI


Kaikki Karikko-vaaput on valmistettu kevyestä ja sitkeästä vaahdotetusta muovista. Solurunkoinen muovi mahdollistaa parhaiden puuvaappujen herkän ja luonnollisen uintiliikkeen ja kestävän rungon, joka ei koskaan ime vettä.

Karikko-vaappujen kelluva runko ja sukeltava uintilevy antavat hyvät mahdollisuudet uintisyvyyden hallintaan uistellessa. Vetovauhtia hidastettaessa uistin nousee lähemmäksi pintaa ja nopeuden lisääntyessä vaappu sukeltaa tyyppisyvyyteensä, mikä on kerrottu alla kunkin tuotteen yhteydessä. Lisäksi uintisyvyyttä voi hallita siiman pituudella ja paksuudella: mitä ohuempi ja pidempi siima, sitä suurempi uintisyvyys; vastaavasti käyttämällä lyhyempää tai paksumpaa siimaa vaappu pysyy pinnemmassa.
 

Karikko 7 cm:

Karikon ensimmäinen vaappumalli on yleisuistin kaikkien petokalojen kalastukseen omassa kokoluokassaan. Kelluvarunkoisen ja vahvapotkuisen vaapun uintisyvyys on 1-2 m. Tuote rajoitetusti myynnissä. Kysy eri värien saatavuutta sähköpostilla.

 
 

Karikko 11 cm:

Yleisimpien syöttikalojen muotoinen uistin on perusvalinta kuhan uisteluun. Sukeltava uintilevy vie kelluvan vaapun 2-3 m syvyyteen.

 
 

Karikko 13 cm:

Tunnettu kuha- ja haukikone on saanut maineensa lukuisten uistelukisojen voittajavaappuna. Sopii kaikenkokoisten haukien uisteluun ja silloin, kun halutaan kasvattaa kuhasaaliiden keskikokoa. Kelluvarunkoinen vaappu sukeltaa 2-4 m syvyyteen.

 
 

Karikko 18 cm:

Todellinen hauenuistelun yleisuistin kalastaa keskikooltaan suurempia kaloja. Tällä vaapulla on tilillään useita suurkuhia ja monia uistelukisojen cup-voittoja. Kelluva vaappu sukeltaa 3-5 m syvyyteen.

 
 

Karikko 24 cm:

Hämmästyttävän luonnollinen uintiliike kokoisessaan uistimessa on luonut maineen jättihaukivaappuna. Ostetaan omaksi tai usein myös lahjaksi. Uintisyvyys jopa 4-7 m.